BVR biedt een inspirerende werkomgeving met een op allerlei terreinen van stedenbouw en ruimtelijke ordening gespecialiseerd team. Gedreven, zelfstandig, kritisch, doorzettingsvermogen, organisatietalent, creativiteit, ondernemend, klantgericht en communicatief zijn de kernbegrippen in de samenwerking met collega's en in de samenwerking met adviseurs en opdrachtgevers.

BVR adviseurs werkt vanuit brede kennis van ruimtelijke ordening aan complexe vraagstukken op het gebied van stedelijke ontwikkeling en gebiedsontwikkeling op alle schaalniveaus.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een interactieve en integrale aanpak. Onze adviezen kennen een hoog strategisch gehalte met oog voor realisatie. Voor ons is inhoud altijd de trekker om dingen in de ruimtelijke ordening en stedenbouw in beweging te brengen, in combinatie met een zorgvuldig, goed doordacht en getimed proces. Onze kracht zit in de wisselwerking tussen inhoud, proces, ontwerp en realisatie en in het leggen van verbanden en het creëren van combinaties. We bouwen bruggen tussen verschillende partijen met verschillende belangen.

BVR biedt regelmatig werk- en stagemogelijkheden aan net afgestudeerden of afstuderenden op de volgende gebieden: ruimtelijke ordening en planologie, stedenbouwkundig ontwerp en onderzoek, landschapsarchitectuur, verkeersplanologie en -ontwerp, bouwmanagement, ruimtelijke economie, bestuurskunde.

Meer informatie is te verkrijgen via:
Bernadette Janssen
BVR adviseurs ruimtelijke ontwikkeling
Veerhaven 7
3016 CJ Rotterdam
t 010-2251410
e Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.