150105-BVR-bureau

Wil jij stage lopen bij een creatief en innovatief adviesbureau?

Wij hebben per 1 september een stageplek voor iemand die ervaring zoekt op het gebied van visualisatie vanuit een ontwerpende houding.

 

In deze stage werk je in teamverband mee aan de BVR projecten. Je doet mee aan interactieve werkbijeenkomsten, discussies binnen het team, werkt mee aan ruimtelijke verkenningen en ondersteunt onderzoek. Wij hebben werk in onze portefeuille waarbij het gaat om ontwerpend onderzoek maar ook concrete ontwerpopgaven. We laten stagiaires zoveel mogelijk alle takken van ons bedrijf zien.

Ben jij iemand die interesse heeft in het brede werkveld van de ruimtelijke ordening, op verschillende schaalniveaus kan werken en houdt van het maken van mooie betekenisvolle kaarten en beelden, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij zoeken een stagiair (m/v) die zelfstandig kan werken en initiatiefrijk is, die vlot kan werken met het Adobe pakket (Photoshop, Illustrator, Indesign) en met Autocad en minimaal 4 dagen per week beschikbaar is. Het liefst voor een periode van een half jaar, maar minder is bespreekbaar.

Heb je interesse in deze stageplek:

Stuur voor 1 augustus 2015 je motivatiebrief, CV en portfolio naar BVR adviseurs, het liefst per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ter attentie van Hilde Blank.